ma t/m zo: 10.00 - 18.00 uur

Maandagen in zomervakantie gratis voor Assenaren

Tijdens de zomerperiode, van 11 juli t/m 29 augustus, hebben inwoners van Assen op maandagen gratis toegang tot het Drents Museum! We zijn in deze periode (voor iedereen) geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Speciaal voor de inwoners uit Assen starten wij een actie waarmee zij op maandagen gratis het museum kunnen bezoeken. In de Asser Courant staat een bon die toegang geeft voor twee vrijkaarten. Tegen inlevering van deze bon aan de kassa én vermelding van de postcode, krijgen Assenaren op maandag gratis toegang.

Actiebon

Woon je in Assen en heb je de bon in de Asser Courant gemist? Dan kun je met onderstaande bon alsnog op maandag gratis naar het museum met onderstaande bon. Print de bon uit en lever deze in bij de kassa. Let op: bij de kassa wordt je postcode gevraagd.

NB. Als je gebruik maakt van deze actie is het niet nodig (en niet mogelijk) om online een ticket te bestellen.

Klik op de afbeelding om de bon op een groter formaat te bekijken.