Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur

+

Menu

Businessclub

De Businessclub van het Drents Museum is een innovatief en krachtig netwerk met ondernemers van toonaangevende bedrijven, zowel landelijk als uit de regio Noord-Nederland. Het zijn bedrijven die het museum een warm hart toedragen. Met de bijdrage van uw lidmaatschap helpt u ons bij het realiseren van unieke tentoonstellingen en investeert u in de vaste collectie van het museum. Hierdoor kunnen wij een verrijkende ervaring blijven bieden aan zoveel mogelijk mensen. Het lidmaatschap van onze Businessclub biedt bedrijven de mogelijkheid een maatschappelijke relatie aan te gaan met wederzijdse voordelen.
 

Voordelen Businessclub Drents Museum
 

  • De verbinding met het museum versterkt uw bedrijf en de relatie met uw klanten.
  • Uitnodigingen voor netwerkevents in het Drents Museum waaronder de openingen van de grote internationale tentoonstellingen.
  • Vermelding van uw bedrijf in het museum, op de website en in het glossy Drents Museum Magazine (verschijning tweemaal per jaar, oplage 15.000).
  • 100 toegangskaarten ten behoeve van uw relaties en medewerkers.
  • Eenmaal per jaar kosteloos gebruik maken van een van de stijlvolle zalen van het museum voor de ontvangst van uw relaties of het organiseren van een event (exclusief catering en beveiligingskosten).
     

Wordt u lid van onze Businessclub?
 

Het lidmaatschap van de Businessclub Drents Museum kost € 1.500 per jaar exclusief btw en wordt voor een periode van drie jaar aangegaan.

Wilt u graag lid worden of nadere informatie ontvangen? Neem dan contact op met:

Marion Boersma
Afdeling Development
0592 - 377 718
06 - 27 84 54 52
m.boersma@drentsmuseum.nl