Openingstijden

gesloten tot en met 25 januari 2022

+

Menu

Sponsoring

Het Drents Museum is een museum van internationale allure dat jong én oud inspireert met verhalen over archeologie, kunst en geschiedenis. Een echte publiekstrekker, niet alleen door zijn veelzijdige vaste collectie, maar zeker ook door de grote spraakmakende tentoonstellingen. 
Het museum geldt als een van de topattracties van Drenthe en trekt bezoekers uit het hele land naar Assen.

 

Sponsormogelijkheden
 

Wilt u uw bedrijf een maatschappelijk en cultureel betrokken gezicht geven, dan zijn er mogelijkheden om uw naam aan ons te verbinden. We bieden bedrijven aantrekkelijke sponsormogelijkheden die aansluiten op uw wensen en behoeftes. Zo kunt u denken aan extra publiciteit en exclusieve ontvangsten voor uw medewerkers en relaties. Pakketten zijn op maat te maken, waardoor we de beste vorm bij de wensen van uw organisatie kunnen bepalen.  Er zijn diverse sponsormogelijkheden, variërend van (hoofd)sponsorschap, tentoonstelling sponsoren en eenmalige schenkingen.

Dankzij onze sponsors kunnen wij unieke tentoonstellingen maken en blijven we investeren (voor de toekomst) in onze vaste collectie. Hiermee bieden we Drenthe een blik op de wereld en de wereld een blik op Drenthe.
 

Nieuwsgierig?
 

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met:
Marion Boersma
Afdeling Development
0592 - 377 718
06 - 27 84 54 52
m.boersma@drentsmuseum.nl

Gesloten

In navolging van de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, is het Drents Museum gesloten tot en met 25 januari 2022. Alle evenementen en publieksactiviteiten van het museum zijn tot en met 25 januari 2022 geannuleerd. De Museumshop is wel weer te bezoeken en is open van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur met Coronacheck en mondkapje.
Wil je een melding ontvangen wanneer we weer open gaan? Meld je dan aan voor een ticket alert.