Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur

+

Menu

Sponsoring

Het Drents Museum is een museum van internationale allure dat jong én oud inspireert met verhalen over archeologie, kunst en geschiedenis. Een echte publiekstrekker, niet alleen door zijn veelzijdige vaste collectie, maar zeker ook door de grote spraakmakende tentoonstellingen. 
Het museum geldt als een van de topattracties van Drenthe en trekt bezoekers uit het hele land naar Assen.

 

Sponsormogelijkheden
 

Wilt u uw bedrijf een maatschappelijk en cultureel betrokken gezicht geven, dan zijn er mogelijkheden om uw naam aan ons te verbinden. We bieden bedrijven aantrekkelijke sponsormogelijkheden die aansluiten op uw wensen en behoeftes. Zo kunt u denken aan extra publiciteit en exclusieve ontvangsten voor uw medewerkers en relaties. Pakketten zijn op maat te maken, waardoor we de beste vorm bij de wensen van uw organisatie kunnen bepalen.  Er zijn diverse sponsormogelijkheden, variërend van (hoofd)sponsorschap, tentoonstelling sponsoren en eenmalige schenkingen.

Dankzij onze sponsors kunnen wij unieke tentoonstellingen maken en blijven we investeren (voor de toekomst) in onze vaste collectie. Hiermee bieden we Drenthe een blik op de wereld en de wereld een blik op Drenthe.
 

Nieuwsgierig?
 

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met:
Marion Boersma
Afdeling Development
0592 - 377 718
06 - 27 84 54 52
m.boersma@drentsmuseum.nl