Openingstijden en toeslag:

dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur
(let op: KINK is niet open op zondag)

Herinrichting Drents Museum

De komende jaren wordt het museum nog aantrekkelijker met een uitgebreid museumcafé, een nieuwe collectiepresentatie en een aangepaste Abdijkerk. Het kan zijn dat je daardoor bepaalde voorwerpen niet kunt zien, een gesloten zaal tegenkomt of dat je wat hinder van de bouwactiviteiten ondervindt. Maar we blijven gewoon open met mooie tentoonstellingen en activiteiten. Er is de komende tijd dus voor iedereen meer dan voldoende te zien en te beleven!

We verwachten dat de nieuwe presentatie van onze collectie te zien is vanaf medio 2022. Vanaf dan worden ook de archeologische stukken weer getoond, waaronder de veenlijken en de kano van Pesse

Welke tentoonstellingen zijn nu te zien?

We houden je online op de hoogte van wat er wel en niet te zien is. Volg ons ook op Facebook, Instagram en Twitter voor meer informatie en om achter de schermen mee te kijken.

De volgende onderdelen zijn tijdelijk niet te zien:

• Archeologie
    • Drentse geschiedenis