Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur

+

Menu

Webshop

Voor de tentoonstelling heeft het museum exclusieve producten geselecteerd die nu op DMGS worden aangeboden. Je kunt bij ons een prachtige geweven wollen sjaal kopen van het Nederlandse merk Silkroute geïnspireerd op het werk van Kahlo. Of vind je ideale boodschappentas met Frida’s Zelfportret met Kolibrie.

Als je minder van Frida Kahlo houdt, maar wel van Drenthe, biedt het museum ook producten die meer betrekking hebben op de lokale geschiedenis en cultuur. Ontdek bijvoorbeeld de geschiedenis van het Meisje van Yde of ontdek kunstenaars die vanaf de 18de en 19de eeuw tot en met de 20ste eeuw in Drenthe op locatie schilderden.

Met de komst van het Drents Museum breidt DMGS verder uit. Sinds de website in mei 2020 live ging, biedt het musea de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren. Het Scheepvaartmuseumhet RijksmuseumEye FilmmuseumKunsthal Rotterdam, het Joods Cultureel Kwartier, het Maritiem Museum Rotterdam en Het Tropenmuseum verkopen nu online artikelen zoals catalogi, T-shirts en sieraden op www.dutchmuseumgiftshop.nl. In korte tijd konden naast Nederlandse bezoekers ook museumliefhebbers van Hong Kong tot New York winkelen bij Dutch Museum Gift Shop.