Openingstijden

gesloten tot en met 25 januari 2022

+

Menu

Viva la Frida! is officieel geopend op donderdag 7 oktober 2021 door Koningin Máxima. Jij kunt de opening hieronder terugkijken.

  

Het officiële programma start met een spectaculaire show van modeontwerper Sergio Cruz, geïnspireerd op Frida Kahlo. Aansluitend zijn er interviews met onder meer onze directeur, de directeur van Museo Dolores Olmedo en de ambassadeur van Mexico. De interviews worden afgewisseld met optredens van breakdancer Redouan Ait Chitt en Joris Linssen & Caramba.
 

Aan het eind van het officiële programma ontvangt Koningin Máxima van onze directeur het allereerste exemplaar van het tentoonstellingsboek. Aansluitend neemt Annemiek Rens, samensteller van de tentoonstelling, je mee door Viva la Frida! 

Gesloten

In navolging van de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, is het Drents Museum gesloten tot en met 25 januari 2022. Alle evenementen en publieksactiviteiten van het museum zijn tot en met 25 januari 2022 geannuleerd. De Museumshop is wel weer te bezoeken en is open van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur met Coronacheck en mondkapje.
Wil je een melding ontvangen wanneer we weer open gaan? Meld je dan aan voor een ticket alert.